Eredeti ízek, önfeledt hangulat...

... és hozzá csodálatosan tiszta levegő, festői szépségű tájképpel színezve...

Teljes erdei környezetben tartott, bio-gazdálkodásban termesztett növényeken felnevelt mangalicáinkat kínáljuk hagyományos disznótoron, amely az állat leölésétől kezdve a feldolgozáson át egészen a pazar lakomáig követi nyomon a parasztporták egykori legnagyobb ünnepét.

Kiváló hétvégi program a családnak, munkahelyi közösségnek, baráti társaságnak, mindemellett egyedülálló csapatépítő lehetőség!


Ajántalunk magában foglal mindent, ami mindehhez szükséges:

  • disznó (élősúly helyszínen szúráskor mérlegelve 80 - 200 kg)
  • fűszerek (só, bors, paprika stb.)
  • +fej, +belsőség (igény szerint, több hurkához, kolbászhoz)
  • bél
  • füstölés
  • gázpalack, tűzifa, áram, víz
  • tisztítószer, csomagolóanyag
  • böllér munkadíja
  • kiszolgáló személyzet (feldolgozás, mosogatás stb. 4 fő)
  • helyszín (tanya)
  • eszköz béletidíj (daráló, töltő, stb.)
  • alapanyag beszerzés

A szolgáltatás díja magában foglalja a mangalica teljes körű feldolgozását a megrendelő igénye és ízlése szerint, becsomagolva, felcímkézve, felfüstölve, a megrendelt helyszínre szállítva!

További igény szerint helyi kiszolgálást tudunk biztosítani a feldolgozás alatt, mely tartalmazza a hagyományos falusi disznótor minden hagyományőrző szokását (sült vér, orja leves, sertéspörkölt, búbos kemencében sütött töltött szűzérmék, stb.), valamint a teljes kikapcsolódást, zenei aláfestéssel, mulatozással.

Szeretettel várjuk érdeklődésüket, jelentkezésüket!